top of page
Xativa- karel.jpg

De jonge singer-songwriter en producer is een creatieve duizendpoot. Zijn liefde voor gitaren, Mayer en Beatlesque Pop zijn hoorbaar vanaf de eerste toon die je van hem meekrijgt.

 

In 2015 werd hij genomineerd voor de NL BUMA award, speelde in 2016 tijdens de Nederlandse Popronde. Voorprogramma’s voor onder andere De Dijk, Miss Montreal en Blof volgden. Even als een optreden voor de Koninklijke familie.

 

Karel ontwikkelde vervolgens nieuw Nederlandstalig materiaal. Fris, catchy én toch authentiek.

KAREL J. SCHEPERS

Let’s Go Crazy, Purple Rain en When Doves Cry; we kennen ze allemaal. De PRINCE TRIBUTE door the Sexy Motherfuckers is een mix van bekende en minder bekende Prince songs.

 

Een optreden om stil te staan (of te bewegen) bij het fantastische materiaal dat Prince achterliet!

The Sexy Motherfuckers zijn:
Bauke Bakker (o.a. Her Majesty, Bertolf)
Dries Bijlsma (o.a. Typhoon, Lakhsmi)
Sebas van Olst (o.a. Typhoon)
Len van de Laak (o.a. Sen Dubaj)
Sheila van de Weerd (o.a. TVOH)

Micha Wink (o.a. The Police Tribute)

Contact hier over de PRINCE TRIBUTE

#MUSIC

XATIVA Prince tribute-01.png

PRINCE TRIBUTE

DSC_0231.jpg

THE STORY OF THE EAGLES

Negen top muzikanten presenteren een prachtig optreden vol met de heerlijke muziek van- en de mooiste verhalen over The Eagles.

The Story of The Eagles spelen al jaren de podia plat met hun fantastische energie. Eveneens bereiden ze momenteel een theatertour voor.

Neem hier contact op over The Story of The Eagles.

#MUSIC

Zeven jonge gasten gaan op pad met een van de leukste en muzikaalste tributes van het moment; VULFPECK TRIBUTE. Vulf...wat?

Ja, inderdaad. Vulfpeck is in Nederland een minder bekende band. Maar de heren van VULFPECK TRIBUTE zijn mega fans van deze funky band! Hoewel niet veel mensen de muziek zullen kennen, heeft de sound iets opzwepends en herkenbaars! Dansbare muziek vol funky gitaarriffs en groovende baslijnen zorgen gegarandeerd voor een dansend publiek!

Contact Vulfpeck Tribute hier.

#MUSIC

Xativa- Vulfpeck.jpg

VULFPECK TRIBUTE

Boogiedenz_15-03-2019-7.jpg

BOOGIE DENZ

Fantastic vibes, sexy people & the best disco/house. Bij Boogie Denz geldt: ‘stilstaan daar doen we niet aan’.

Contact hier voor meer Boogie Denz info!

#DANCE

Daphne Gakes- Rode Bioscoop 2019 foto -4

DAPHNE GAKES

Het boek ‘Ik, Jan Cremer’ zette begin jaren zestig Nederland op zijn kop. Cremer kleurde buiten de lijntjes met een stoer jongensverhaal dat ging over seks, rock & roll en de wereld ontdekken. Daphne Gakes (1985) was dertien toen ze ‘Ik, Jan Cremer’ onbedoeld vond, ze las het met rode oortjes. Haar leek Jan Cremer zijn veel interessanter dan haar moeder zijn. En dat was het ook!

De voorstelling toont de weg naar volwassen worden. Daphne geeft een inkijk in haar weg door voor te lezen uit haar dagboeken, die vol staan met seks, drugs en rock & roll. Ze vergelijkt haar leven met de dagboeken van haar moeder die vol staan met rust, reinheid en regelmaat. Agerend tegen de opkomende preutsheid van onze truttige samenleving komt Daphne erachter dat ze iets aan het bewijzen is wat niet van haar is.

 

Als ze op dertigjarige leeftijd wordt opgepakt vanwege het stelen van zalm vraagt ze zich af of haar ogenschijnlijke vrije leven wel zo vrij is. Met de grenzeloze mentaliteit van Jan Cremer als voorbeeld, blijkt op eigen benen staan moeilijker dan verwacht.

Naast haar theatervoorstelling is Daphne ook de perfecte persoon voor spontane presentatie-opdrachten met humor!

Contact over Daphne Gakes? Klik dan hier!

#COMEDY #THEATRE

DSC_5870_edited.jpg

KATE & PASI

De Finse Kate & Pasi zijn absolute top artiesten op het gebied van modern circus. Samen presenteren zij de 45 minuten durende voorstelling 'RELATION' die gaat over de band tussen de man en de vrouw. Hoe ontstaat de relatie en het belangrijkste; wie is de baas?

Eveneens heeft Kate haar solo-voorstelling 'SOUND BARRIER'. De zweep was de eerste menselijke uitvinding die de geluidsbarrière doorbrak. Kate maakt een speurtocht naar geluiden, ritmes en bewegingen. ‘SOUND BARRIER’ laat het knallen van de zweep mooi, interessant en fascinerend zijn. Kate werpt een nieuwe blik op het gebruik van de zweep en verbreekt de vooroordelen.

De voorstellingen zijn afzonderlijk van elkaar te boeken en als de avondvullende theatervoorstelling 'RELATION & SOUND'.

Interesse in Kate + Pasi? Klik dan hier!

#CIRCUS

DSC08243.jpg

In ‘La Madeja’ toont de sympathieke Spaanse artieste Irene de Paz op een kabel (de hoge draad) de kunst van het weven.

 

Een rode draad wikkelt zich strakker en strakker om haar enkels terwijl ze op een evenwichtskoord staat.

 

Zijn we niet allemaal verstrengeld in de vele draden die we in ons leven weven? Welke moeten weg, welke moeten blijven? Hoe leren we, te lopen met vastgebonden voeten, te dansen met moeilijkheden, te lachen tussen tranen door?

#CIRCUS

IRENE DE PAZ

TMCE Melinda 2.jpg
TMCE Bella 1.jpg

Getalenteerde en internationale circusartiesten presenteren: THE MASKED CIRCUS EXPERIENCE! Een groep jonge topartiesten, allen alumni van de Nederlandse circushogescholen, brengen van de zomer tot en met het najaar van 2020 onge- kend circus in de theaters. Het is voor het eerst dat op deze manier een reeks jonge circusar- tiesten -de toekomst van het moderne circus- hun krachten bundelt om een tournee langs de Nederlandse theaters te maken.

LEES HIER MEER INFO.

#CIRCUS

THE MASKED

CIRCUS EXPERIENCE

bottom of page